گوشت قربانی را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید

مجموعه: پیشگیری بیماری ها, تغذیه سالم, سلامت تعداد بازدید: 59
گوشت قربانی را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید

“گوشت قربانی را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید”

 


گوشت قربانی را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید:

 

برای از بین بردن بیماری ها و ویروس ها و باکتری ها و بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت گوسفند باید 24 ساعت و گوشت 72 ساعت در یخچال ها نگهداری و سپس مصرف شود.


 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “گوشت قربانی را بلافاصله پس از ذبح مصرف نکنید”

قالب تفریحی